• CNR EXPO / KIRTASİYE OFİS 2016
  • CNR EXPO / KIRTASİYE OFİS 2016
  • CNR EXPO / KIRTASİYE OFİS 2016
Fuar 09 Nis 2016

CNR EXPO / KIRTASİYE OFİS 2016

CNR EXPO / KIRTASİYE OFİS 2016

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TUKİD) iş birliğiyle gerçekleştirilen 21. İstanbul Kırtasiye Ofis Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy'de başladı.Fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Topçu da katıldı.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından desteklenen Fuar, 5 Nisan 2015'e kadar ziyaret edilebilecek. Sektörün öncü firmalarının yer aldığı fuarda, ambalaj dekorasyon ürünleri, yazıcı, faks, fotokopi makineleri, yazar kasalar, eğitici yayın ve materyaller gibi birçok ürün sergilenecek. Sektörle ilgili tüm yeniliklerin ve gelişmelerin takip edilebileceği fuara, 30 bin ziyaretçi bekleniyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da; CNR EXPO tarafından tüm katılımcıların davetli olduğu bir kokteyl prolonge organizasyonu düzenlendi. Müzik organizasyonu LEVENT IŞIKTEKİN PROJECT tarafından gerçekleştirilen organizasyonda LEVENT IŞIKTEKİN PROJECT ORKESTRASI yer aldı ve konuklara yaklaşık 2 saat süren bir performans sergiledi. . .